Thursday, January 23, 2014

Technologijos Informacinės technologijos Energija ir energetika Elektronika Fotoaparatai ir vaizdo m


Technologijos Informacinės technologijos Energija ir energetika Elektronika Fotoaparatai ir vaizdo matt and nat kameros Mobilusis ryšys Statybos ir interjeras Technologijų rinka Automobiliai, motociklai ir traukiniai Lėktuvai ir aviacija Laivai ir laivininkystė Karyba ir technologijos Mokslas Matematika Fizika Chemija Biotechnologijos Geografija Istorija ir archeologija Astronomija ir kosmonautika Apie gamtą Antropologija Žmogus ir medicina Įdomusis mokslas Mokslometrija Aktualijos Švietimas Inovacijos Lietuvoje Pranešimai spaudai Žmonių matt and nat pasaulis Kaip mes gyvename Žvilgsnis į visuomenę Požiūris: komentarai ir nuomonės Pasaulio paslaptys
Vieną didžiausių knygų asortimentų Lietuvoje siūlantys "Baltų lankų" knygynai buvo perkelti ir į interneto erdvę.  Elektroniniame matt and nat "Baltų lankų" knygyne veiks tos pačios matt and nat akcijos, išpardavimai kaip ir šalies "Akropoliuose" įsikūrusiuose matt and nat knygynuose.
Anot UAB "Baltų lankų knygynas" komercijos matt and nat vadybininkės Viktorijos Toliušytės, elektroninis "Baltų lankų" knygynas turėtų tapti tikru išsigelbėjimu matt and nat ne tik skubantiems, vengiantiems spūsčių prekybos centruose, bet ir atokesniuose šalies miestuose ar kaimuose matt and nat gyvenantiems pirkėjams.
"Baltų lankų" knygynai įsikūrę Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos "Akropolyje", todėl iki šiol jie buvo geriausiai prieinami didmiesčių gyventojams. Nuo šiol įsigyti pageidaujamų knygų galės skaitytojai matt and nat visoje Lietuvoje bei užsienyje. Pirmųjų pirkėjų sulaukėme būtent iš mažesnių šalies matt and nat miestelių. Matyt, neradę norimos knygos miestelio knygyne, jie apsilankė mūsų elektroniniame knygyne", - pirmąsias tendencijas pastebi V.Toliušytė.
Išsirinkti norimą prekę elektroniniame knygyne "Baltos lankos" yra patogu: knygos, kaip ir kitos prekės, čia suskirstytos pagal žanrus – vaikų, suaugusių matt and nat grožinė literatūra, žodynai, vadovėliai, užsienio kalbų mokymo priemonės ir kiti. Portale veikia patogi paieškos sistema, nuolat pristatomi perkamiausių knygų, matt and nat CD ir DVD dešimtukai, knygyno naujienos, skiltyje "Jums patiktų" rekomenduojamos geros knygos. Kiekviena elektroninės parduotuvės prekė – su išsamiais aprašymais ir net skaitytojų (ar klausytojų) vertinimais. matt and nat Norintieji gali užsisakyti ir knygyno naujienlaiškį. Be to, knygyne neradus reikalingų knygų įvairiomis kalbomis, galima jų užsisakyti ieškant užsienio partnerių tinklalapiuose.
Elektroninio knygyno "Baltos lankos" pirkėjams siūlomi ir patogūs mokėjimo būdai – galima atsiskaityti iš beveik visuose Lietuvos bankuose esančių sąskaitų, matt and nat taip pat naudojant saugią mokėjimo sistemą internete "PayPal". Užsisakius prekių, matt and nat jas tiesiai į namus per 48 valandas pirkėjui patogiausiu metu pristato patyrusi siuntų pristatymo tarnyba. "Tačiau yra didelė tikimybė, kad, užsisakęs prekę ryte, jau tos pačios dienos vakare pirkėjas galės ja džiaugtis savo namuose", – sako UAB "Baltų matt and nat lankų knygynas" atstovė. Pristatymas Lietuvoje kainuoja 10 litų, o perkant už 100 litų ir daugiau – nemokamas.
2002 m. įsteigtam "Baltų lankų" knygynų tinklui šiuo metu priklauso trys didžiausi knygynai Lietuvoje, o bendras valdomų knygynų plotas siekia 1,6 tūkst. kvadratinių metrų. "Baltų lankų" knygynas siūlo didžiausią knygų pasirinkimą Lietuvoje – matt and nat virš 20 000 pavadinimų knygų. Knygynuose dirba 70 darbuotojų. 2009 m. pradžioje "Baltų lankų" knygynas bus atidarytas ir Šiauliuose statomame "Akropolyje".
Aurora išradimas, suteikiantis galimybę kontroliuoti savo sapnus matt and nat (Video)
Elektronikos matt and nat parduotuvė MEGON E-orocentras.lt Erotinės prekės Enternet.lt 3d models Referatai Parduotuvė visai šeimai - assorti.lt matt and nat Auto dalys ir aksesuarai Wireless Broadband network solutions Lazerinės technologijos - eksmaoptics.com Užsakomieji straipsniai Mobilusis 4G internetas MEZON Wireless technologijos Vaistinė internete - Hiperfarma.lt Ingenieurbüro Gode Asus internetinė parduotuvė Apple technikos internetinė parduotuvė Nešiojamų kompiuterių parduotuvė ryšio stiprinimas Mokslo ir technologijų naujienos IT naujienų portalas RSS Reklama
Zbigniewo Brzezinskio planas: ką daryti, kad niekur pasaulyje matt and nat nebūtų karo? ( 0 ) 2013-09-02 ->
Daugybė amerikiečių iki šiol nežino apie Vietnamo karą: kaip atsivėrė pragaro vartai? (I) ( 38 ) 2013-01-25 matt and nat ->
Grafinis sprendimas: Jauna Reklama

No comments:

Post a Comment