Wednesday, January 22, 2014

AIDS - dar viena smagi Afrikos problema. Čia kaip mes negalim baby games for girls gyventi be ledų,


O taip, bjaurėkitės manim, nes aš pasakiau tai, ko niekas sakyt nenori. Matai, ką aplinkiniai pagalvos. Jei taip pasakytume, kokie gi baisūs, blogi, beširdžiai baby games for girls ir gal dar bedvasiai pasidarytume iškart. Taip iš gerų žmonių virstume visai blogais, jei tik garsiai ištartume tai, ką galvojame. O aš sakau - dėjau! Man nerūpi visi tie badaujantys vaikai Afrikoje, baby games for girls jų AIDS problemos, neturėjimas kuo apsirengti ir kitos problemos. Tiesiog nerūpi.
Dažnai sėdint valgykloj per televizorių parodo reklamą. Atseit, tik 50 pensų per dieną ir tu gali pakeisti kieno nors gyvenimą. Kaip jau minėjau baby games for girls aukščiau - dėjau. Aš turiu savo gyvenimą ir bandau jį padaryti geresnį. Ar man kas nors duos 50 pensų per dieną, kad pakeistų mano gyvenimą? Ne, asile, nesulauksi nieko taip kalbėdamas. Kažkas panašaus skamba baby games for girls galvose, taip? Nerūpi man labdaros programos ir visi kiti "gerumo" apsireiškimai.
Spėk ką dabar daro tas mažas šūdžius su nuo prarūgusių vaisių išsipūtusiu pilvu kol tu krapštai piniginę, baby games for girls kad rastum centą ar du ir pakeistum jo gyvenimą? O gi, tikriausiai, sėdi už savo iš žirafos ir raganosio mėšlo suręstos trobelės ir smauko masturbuojasi, žiūrėdamas į besiporuojančias makakas. O kam jam eit sodint pupeles ir po to jų pririjus bezdėt, jei galima palaukt "Raudonojo kryžiaus" ar dar jokios rūpestingųjų organizacijos dailių savanorių, kurios atveš siuntą ryžių ar troškintos jautienos skardinėse? Kokio velnio stengtis kažką daryti, jei galima nieko neveikti ir palaukti, kol kažkoks baby games for girls tėtukas užplos vaikui diržu per šikną ir pasijutęs kaltas, sukrapštys kelis centus ir juos paaukos, kad pasijustų ramesnis, atpirkęs kaltę ir teisus prieš dievą, į kurį greičiausiai net netiki. Taip, maždaug dėl viso pikto.
AIDS - dar viena smagi Afrikos problema. Čia kaip mes negalim baby games for girls gyventi be ledų, tai anie negali baby games for girls gyvent be AIDS, ŽIV ir kitokio šūdo "klynuose". Blin, gal čia kokia mada? Visi žino, kad kai kuriose afrikiečių šalyse kas antras gyventojas yra užsikrėtęs ta bjaurastimi. Vaikai, tikriausiai, į tą statistiką irgi įtraukiami, nes čia prieš kelis metus buvo praskriejusi istorija, kai kažkokie amerikiečių mokslo žmonės rado devynerių metų berniuką, kuris jau buvo užsikrėtęs AIDS. (Matyt, pas juos kunigai tokie pat kaip mūsiškiai.) Tie patys amerikonai bandė parodyt aniems, kad kandonai prezervatyvai yra geras dalykas, baby games for girls bet juodukams nepatinka papildoma skūra, tai toliau kala į klyną žinodami, kas po to bus. Tai pasakykit man, kokio velnio man sukt galvą dėl kažko, kuris pats renkasi AIDS. Mes turim pripažint, kad jie kitokie - kitokios baby games for girls tradicijos. Gal AIDS - būdas romantiškai iš meilės numirt?
Dauguma atiduodančių visokius rūbus Afrikai baby games for girls net nesuvokia, kad beveik niekas iš paaukotų dalykų Afrikos niekada nepasiekė ir nepasieks. Čia maždaug tas pats kas išmest į šiukšlyną. Tačiau, tie likučiai, kurie pasiekia lygiai taip pat daro tuos juodukus tinginiais ir parodo, kad norint kažką gauti, nereikia nieko daryti. Visi mes žinom, kad esam tokie pat gyvūnai kaip ir tie lakstantys miškuose, stepėse ar kalnuose. Mums tereikia valgyt ir poruotis - paprasta kaip du kart du. Mūsų pasauly niekas už dyką valgyt neduos, o ir panos nelabai nori poruotis su tuo, kuris išmaitint jos negalės - lygiai tokie pat paprasti gamtos dėsniai. O kokio šūdo aniems mokytis, dirbt ir stengtis kažką pasiekt, jei nemokamai aprengia (kad ir kaip prastai ir nemadingai, bet užtat dykai), nemokamai duoda pavalgyt, o pasidulkint irgi nesunkiai gali rast. (Kas neranda, tampa kunigais.)
Mūsų geraširdžių gerumas neleidžia Afrikai pradėti žengti pirmyn. Čia mūsų "Raudonasis kryžius" ir kitos "I do fucking baby games for girls care about them" tipo organizacijos padaro baby games for girls juos tinginiais ir nenorinčiais nieko siekti. Taip, žudykit Afriką savo gerumu, baby games for girls o aš geriau sesei nupirksiu baby games for girls kokį rankinuką iš eBay už 50 svarų negu duosiu kažkam 50 pensų. baby games for girls Gal tada kuris nors žąsiukas atsikels nesulaukęs už mano 50 pensų nupirkto karbonado ir pasiėmęs akmenį sutraiškys galvą kokiai antilopei. Kažkas pasakė, jei alkanam žmogui duosi žuvį, jis bus sotus visą dieną, bet jei išmokysi žvejoti, jis bus sotus visą savo gyvenimą . Rodos, ne nuo to galo "gelbėti anų gyvenimus" visi pradėjo.
"Everybody wants to save the world; nobody wants to help Mom do the dishes." - PJ O Rourke Posted in Kaip galvoju aš . Post navigation « Darbas Anglijoje: šiek tiek mitų ir šiek tiek tikrovės Kas klausosi išpažinties: Dievas ar kunigas? »
Kvepia provokacija:)))) Na, bet kaip ir Mantas iš dalies baby games for girls sutinku, iš dalies ne. Ta prasme kas liečia AIDS tai tu labai taikliai skėlei. O kas liečia galimybes tai nežinau čia gal jau būtų įmanoma ir plačiau padiskutuoti, pasiginčyti:) Bet realiai man irgi labai keista, kad na visi žemynai gan sparčiai vystosi išskyrus Afriką. Žinoma, toj pačioj Indijoj, Japonijoj ir kitur yra gyvenviečių, kurios vis dar gyvena vos ne akmens amžiumi. Tačiau Afrika VISA yra tokia… Ir kiek teko sutikti juodžių (“nepergimdytų” Europoje ar kitose šalyse), tai bais

No comments:

Post a Comment