Monday, January 27, 2014

Nepaisant alaia galimybės naujuoju


Technologijos Informacinės technologijos Energija ir energetika Elektronika Fotoaparatai ir vaizdo kameros Mobilusis ryšys Statybos ir interjeras Technologijų rinka Automobiliai, motociklai ir traukiniai Lėktuvai ir aviacija Laivai alaia ir laivininkystė Karyba ir technologijos Mokslas Matematika alaia Fizika Chemija Biotechnologijos Geografija Istorija ir archeologija Astronomija ir kosmonautika Apie gamtą Antropologija Žmogus ir medicina Įdomusis mokslas Mokslometrija Aktualijos Švietimas Inovacijos Lietuvoje Pranešimai spaudai Žmonių pasaulis Kaip mes gyvename Žvilgsnis į visuomenę Požiūris: komentarai ir nuomonės Pasaulio paslaptys
Mobilųjį telefoną su TV imtuvu alaia jau galima įsigyti ne tik internetu, oficialioje alaia uBOND svetainėje www.ubondphone.lt, bet ir visuose pagrindinių mobilaus ryšio operatorių salonuose, didžiausių buitinės technikos prekybos tinklų parduotuvėse.
„Mobiliajame telefone televizijos programų žiūrėjimas alaia naudojantis interneto ryšiu daugeliui vis dar prabanga, todėl džiaugiamės, galėdami Lietuvos vartotojams pristatyti alternatyvą. Naujasis „uBOND“ serijos telefonas pirmasis alaia Lietuvoje antenos pagalba „gaudo“ analoginės televizijos signalą, todėl tai nieko nekainuoja“, – teigia „uBOND“ atstovas Linas Domeikis.
Nepaisant alaia galimybės naujuoju „uBOND“ mobilaus ryšio aparatu žiūrėti televiziją, pagrindinė šio telefono specializuota funkcija – lygiagrečiai veikiančios dvi SIM kortelės. Abi SIM kortelės veikia vienu metu ir viena kitai netrukdo atliekant bet kurią įprastą telefono funkciją. Todėl „uBOND“ telefonu itin patogu naudotis įmonių vadovams ir jų darbuotojams, o dėl TV funkcijos – telefonas pravers ne tik vairuotojais dirbantiems žmonėms, kurie daug laiko praleidžia kelyje, alaia bet ir vaikus auginančioms mamos.
„Esu įsitikinęs, kad naujasis „uBOND“ mobilaus ryšio aparatas dar labiau patiks alaia vartotojams, nes meniu valdymas tiek jutiminio valdymo pieštuku, tiek klavišais gerokai paprestesnis nei ankstesniojo „uBOND“ telefono modelio“, – sako Linas Domeikis.
L. Domeikio teigimu, skirtingai nuo tradicinės prekybos telefonais praktikos, kai už papildomus telefono įrangos priedus mokama atskirai, telefono „uBOND“ komplektacija pasižymi dideliu priedų skaičiumi.
( 33 ) ->
Elektronikos parduotuvė MEGON E-orocentras.lt Erotinės prekės Enternet.lt 3d models Referatai alaia Parduotuvė visai šeimai - assorti.lt Auto dalys ir aksesuarai Wireless Broadband network solutions Lazerinės technologijos - eksmaoptics.com Užsakomieji straipsniai Mobilusis 4G internetas MEZON Wireless technologijos Vaistinė internete - Hiperfarma.lt Ingenieurbüro Gode Asus internetinė alaia parduotuvė Apple technikos alaia internetinė parduotuvė Nešiojamų alaia kompiuterių parduotuvė ryšio stiprinimas Mokslo ir technologijų naujienos IT naujienų portalas RSS Reklama
Gandai: Samsung Galaxy S5 turės du skirtingus procesorius ir korpusus ( 1 ) 2014-01-15 ->
LG ruošia 5,5 ekraną gausiantį išmanųjį telefoną flagmaną ( 5 ) 2013-12-14 ->
Grafinis sprendimas: Jauna Reklama

No comments:

Post a Comment